one-way-visionfolie
Op de foto is de raamfolie te zien.

Raambelettering Reuring in ’t Reggedal

Voor het muziektheater Reuring in ’t Reggedal hebben we deze one-way-vision belettering bedrukt. One-way-vison wordt ook wel gaatjesfolie genoemd, omdat er piepkleine gaatjes in de folie zitten. Door deze gaatjes kunt u niet naar binnen kijken, maar wel naar buiten kijken (of andersom). Deze belettering kan daarom gebruikt worden om privacy te creëren. In dit geval is de belettering gebruikt voor reclamedoeleinden. Ook daarvoor is one-way-vision folie geschikt. U kunt de folie bijvoorbeeld ook op een bus plakken, zonder dat de passagiers daar hinder van ondervinden.

Tijdelijke en permanente raambelettering

One-way-vision belettering is leverbaar in een permanente en tijdelijke variant. Wij hebben de tijdelijke gebruikt, omdat het om een tijdelijke reclamecampagne gaat. Door de makkelijk verwijderbare lijmlaag kan de belettering weer gemakkelijk worden verwijderd. Bent u ook op zoek naar raambelettering? Wij hebben verschillende soorten in ons assortiment. Onze medewerkers kunnen u daar meer over vertellen en adviseren welke het beste past bij uw wensen.

Over Reuring in ‘t Reggedal

Reuring in ’t Reggedal is een muzikale voorstelling waarin het vergeten heden en verleden van Nijverdal centraal staat. Deze voorstelling was in september 2019 te zien op het buitenterrein van de Het Ravijn in Nijverdal. Vandaar dat we daar deze folie hebben opgeplakt. De voorstelling is inmiddels geweest. Later hebben we op een aantal andere ramen bij Het Ravijn ook beplakt met one-way-vision folie.

0