Raambelettering Het Ravijn

Bij Het Ravijn in Hellendoorn hebben wij de ramen naast de ingang beplakt met freevision belettering. Dit type belettering wordt ook wel one-way-vision folie genoemd. Dat komt omdat u wel van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet van buiten naar binnen. Daardoor is het mogelijk om privacy te creëren, zonder dat u in het donker zit of niet meer naar buiten kunt kijken.

Tijdelijke en permanente folie

We hebben al eerder ramen bij Het Ravijn beplakt. Dat was destijds om reclame te maken voor het muziektheater Reuring in ’t Reggedal. We hebben daar de tijdelijke variant voor gebruikt, zodat de belettering na de reclamecampagne gemakkelijk weer verwijderd kon worden. Dit keer hebben we voor de permanente folie gekozen. Wilt u ook op raambelettering uw ruiten? Neem contact met ons op, zodat we de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. Op de pagina Raamfolie en raambelettering vindt u een aantal voorbeelden.

Over Het Ravijn

Het Ravijn in Hellendoorn is een zwem- en sportaccommodatie. Het heeft binnen- en buitenzwembaden en een sporthal die door sportverenigingen gebruikt kan worden. Ook kunt u bij Het Ravijn sport- en spelmaterialen lenen. In het zwembad worden allerlei activiteiten gehouden, zoals aquaspinning en zwemmen voor ouder & kind. Uiteraard kunt u er ook terecht voor banenzwemmen en recreatief zwemmen. Zakelijke klanten kunnen ook bij Het Ravijn terecht voor vergaderingen, recepties, seminars en andere bijeenkomsten.

0