Raamfolie Diezit

Raamfolie en raambelettering Petra van den Burg Hair Professionals

Voor Petra van den Burg Hair Professionals hebben we raamfolie en raambelettering aangebracht op de ramen en  de deur. Het ontwerp voor de raamfolie en raambelettering is gemaakt door diezit. De ramen hebben we aan de binnenzijde voorzien van clearview folie. Deze folie is voorzien van een high-density uv-print, waardoor de opdruk goed zichtbaar is vanaf de buitenzijde en er niet gemakkelijk naar binnen gekeken kan worden. Daarnaast hebben we met witte snijteksten verschillende teksten, zoals het logo en de openingstijden, aangebracht op de ramen en de deur. Wilt u de ramen van uw bedrijfspand ook laten aankleden met raamfolie en/of belettering? Neem contact met ons op. Indien nodig, kunnen wij het ontwerp voor u maken.

Over Petra van den Burg Hair Professionals

Petra van den Burg Hair Professionals in Goor is niet zomaar een kapperszaak. De eigenaresse Petra van den Burg heeft van haarstyling echt een vak gemaakt. In 2011 was ze Twents Zakenvrouw van het jaar. Ook won ze diverse prijzen, waaronder de One Shot Award van Behind the Chair. Als kind was Van den Burg al geïnteresseerd in het kappersvak, waarbij ze het liefst in de salon van haar moeder zat. Voor Petra van den Burg Hair Professionals hebben we ook een gevelreclame gemaakt en aangebracht.

Over diezit

diezit is een (online)marketing- en communicatiebureau in Deventer. Het bedrijf wil voor haar klanten meer naamsbekendheid, een groter marktaandeel, meer leads en hogere omzet realiseren. Dit doen ze op verschillende manieren, waarbij ze kijken welke strategie het meeste resultaat voor u oplevert. Meer weten? Kijk op www.diezit.nl.

0