Gevelreclame Petra van den Burg Hair Professionals

Voor Petra van den Burg Hair Professionals hebben wij op de gevel met freesteksten het logo van de haarsalon aangebracht. Dit hebben we gedaan in opdracht van diezit. De freesteksten zijn rechtstreeks op de ondergrond aangebracht. Een gevelreclame is een goede keus als u aan uw klanten wilt laten zien waar uw bedrijf is gevestigd. Bovendien valt u bedrijf zo beter op, waardoor u nieuwe klanten trekt. Op onze pagina Gevelreclame leest u meer over de mogelijkheden. Voor advies of als u een gevelreclame wilt laten maken, kunt u contact opnemen via info@jazet.nl of 0546 – 53 95 54.

Over Petra van den Burg Hair Professionals

Petra van den Burg is eigenaresse van Petra van den Burg Hair Professionals in Goor. Van den Burg is niet zomaar een kapster. Zij blinkt ook uit in haar vak. Ze won diverse prijzen, ook in het buitenland, en in 2011 werd ze Twents Zakenvrouw van het jaar. Van den Burg kreeg het kappersvak met de paplepel ingegoten, doordat haar moeder ook bekende kapster was. Meer informatie over Petra van den Burg, haar salon en haar team vindt u op www.petravandenburg.nl. Voor Petra van den Burg Hair Professionals hebben we ook raamfolie en raambelettering aangebracht.

Over diezit

diezit in Deventer is een (online)marketing- en communicatiebureau. Zij bieden verschillende diensten aan op het gebied van branding, marketing en creatie. Op hun website vindt u meer informatie over wat ze doen en waarvoor u hen kunt inschakelen.

0