Ingang Roessingh
Ingang Roessingh

Ingang Roessingh

Bij de ingang voor ambulances van het Roessingh in Enschede hebben wij deze bewegwijzering aangebracht. We hebben daarvoor een Dibond-bord voorzien van witte prints, die zijn afgewerkt met een mat laminaat. Dit bord hebben we vervolgens boven de ingang gemonteerd. Voor het Roessingh hebben we eerder een bewegwijzeringszuil beplakt.

Waarom bewegwijzering?

Bewegwijzering is erg belangrijk, omdat het mensen helpt hun weg te vinden. Vooral bij grote organisaties is dat echt een must. Voor het Roessingh hebben we eerder ook een bewegwijzeringszuil beplakt. Wit u weten waar u bewegwijzering allemaal voor kunt gebruiken? Op de pagina over dit onderwerp vindt u daar meer informatie over. Wilt u iets bestellen? Neem contact met ons op.

Over Roessingh

Bij Roessingh kunt u terecht voor revalidatie van tal van ziektes en handicaps. Bij hen kunt u terecht voor onderzoek en behandeling. Het revalidatiecentrum heeft meerdere vestigingen. Ook bieden ze zorg in ziekenhuizen. Als u een handicap heeft en toch auto wil rijden, kunt u terecht bij de speciale autorijschool. Op de website van Roessingh vindt u meer informatie over wat de organisatie allemaal doet.

0