Roessingh
Bewegwijzering Roessingh

Bewegwijzering Roessingh

Voor revalidatiecentrum Roessingh hebben wij deze bewegwijzeringszuil voorzien van snijteksten. Snijteksten zijn een soort stickers waarbij al het vinyl rondom de tekst weggesneden is. Snijteksten worden vrij veel toepast. Ze kunnen op tal van ondergronden worden geplakt.

Waarom bewegwijzering?

Bewegwijzering is erg belangrijk. Het zorgt er voor dat uw klanten en relaties weten waar uw bedrijf of organisatie zich bevindt. Bij grote gebouwen is bewegwijzering in het pand ook noodzakelijk, zodat mensen niet verdwalen. Bent u op zoek naar goede bewegwijzeringsborden of -zuilen? Neem contact met ons op. Het is niet altijd nodig om een nieuw bord of een nieuwe zuil te plaatsen. Vaak kunnen we ook de bestaande aanpassen.

Over Roessingh

Roessingh is een centrum voor revalidatie. Het doel van de organisatie is dat ze willen dat mensen met een ziekte of een beperking deel kunnen nemen aan de maatschappij. Dat doen ze door:

  • behandeling;
  • onderzoek;
  • dienstverlening;
  • producten.

Roessingh heeft meerdere locaties. De hoofdlocatie zit in Enschede. Op de website www.roessingh.nl vindt u meer informatie. Voor een van de locaties hebben we ook een bewegwijzeringsbord gemaakt.

0