Autobelettering Transport Service Terschelling
Autobelettering Transport Service Terschelling

Autobelettering Transport Service Terschelling

Voor Transport Service Terschelling (TST) hebben we een vrachtwagen en trailer beletterd met snijfolie. Voor TST hebben we al eens eerder een trailer beletterd. Later hebben we nog een keer een bedrijfsbus gewrapt. De folie die we daarvoor gebruikt hebben, hebben we met onze nieuwe printers geprint.

Bijzondere beletteringen en carwraps

Bij ons kunt u terecht voor het beletteren en wrappen van allerlei soorten voertuigen. Of het nu aan auto, bedrijfsbus of vrachtwagen is. Ook hebben we wel eens een bus, een viskraam en scooters beletterd/gewrapt. Ook kunt u bij ons terecht voor het beletteren of wrappen van aanhangwagens. Ook kunnen we voor aanhangers huifzeilen met opdruk leveren. Wilt u een opdracht laten uitvoeren? Neem contact met ons op.

Over Transport Service Terschelling

Transport Service Terschelling (TST) levert allerlei vormen van vervoer van en naar de Waddeneilanden. U kunt bij hen terecht voor het verzenden van pakketten, vakantiebagage, grond, zand en sierbestrating en afvalcontainers. Gaat u verhuizen? Ook dan kunt u uw verhuizing door TST laten regelen. Meer informatie vindt u op de website van TST.

0