Bespaar op uw lichtreclame met ledverlichting

 In Lichtreclame

Wist u dat als u in uw huidige lichtreclame de tl-verlichting laat vervangen door ledverlichting u veel kunt besparen op uw huidige energiekosten. Onlangs hebben wij voor Hinnengas een tl-lichtreclame omgebouwd naar een led lichtreclame. Dat leverde de klant een besparing op van driekwart op zijn energiekosten. Meer informatie vindt u op de pagina Lichtreclame Hinnengas.

Led in uw lichtreclame

Vaak zien wij als we lichtreclame vervangen dat onderdelen verroest en aangetast zijn door kou, warmte en vocht. Ook ziet u vaak dat de lichtsterkte van de tl-verlichting afneemt. Soms wel tot de helft. Ook gebeurt het vaak dat de verlichting knippert. Zeker als de tl-verlichting al wat ouder is. Wij verwijderen de gehele verlichting, inclusief elementen uit de lichtbak en vervangen deze voor ledmodules. Deze ledmodules worden door ons gelijkmatig over de lichtbak of letters verdeeld.

Lichtreclame met TL    Ledverlichting led

Andere voordelen van led

TL-verlichting heeft starters om de lampen op te starten. Deze gaan vaak als eerste kapot, waardoor u ze moet vervangen. Dat is bij led niet het geval. Ook bestaan er waterdichte leds. Als uw lichtbak lek is en er komt vocht bij een van de tl-buizen, dan is de kans groot dat ze kapot gaan. Daar heeft u bij led geen last van. Led heeft ook meer lichtopbrengst. TL-buizen hebben een lichtopbrengst van 4000K en led heeft een opbrengst tussen de 5000K en 6500K. De kleurtempratuur van lampen wordt gemeten in K (Kelvin). Hoe hoger de kleurtempratuur hoe feller en kouder het licht. Met ledverlichting heeft u feller licht. Ook wordt uw reclame egaal verlicht.

Led als tl-verlichting

Behalve gewone ledverlichting zijn er ook led tl-buizen. Wij kunnen led tl-buizen precies in de maten van uw huidige tl-buizen leveren en monteren. Als u voor deze overstap kiest, bespaart u 65 procent energie. Een ander voordeel van led tl-buizen is dat het 65 procent minder warmte afgeeft ten opzichte van tl-buizen.

Duurzamer

Een ander voordeel: ledverlichting gaat langer mee. Gemiddeld gaat een conventionele tl-buis 10.000 uur mee. TL is al een duurzame lichtbron, want een gloeilamp gaat bijvoorbeeld gemiddeld maar 1.000 uur mee. Led tl-buizen gaan gemiddeld 20.000 uur mee. Led-buizen gaan dus gemiddeld twee keer langer mee dan normale tl-verlichting. Ledverlichting gaat gemiddeld 50.000 uur mee. Dat is vijf keer zoveel als normale tl-verlichting. Wilt u uw lichtreclame ook laten ombouwen? Neem contact met ons op.

0