Wallwrap Westerhuis Verhuur Twente
Wallwrap
Wallwrap

Wallwrap Westerhuis Verhuur Twente

In opdracht van Westerhuis Verhuur Twente hebben we aan boord van een boot een aantal wanden voorzien van Airtex. Dat is een soort fotobehang waarop een afbeelding of tekst geprint kan worden. Voor dit bedrijf hebben we ook freesletters gemaakt en een vrachtwagen en bakwagen beletterd. Later hebben we nog een keer een spandoek en twee reclameborden gemaakt.

Over Westerhuis Verhuur Twente

Westerhuis Verhuur Twente is al tachtig jaar een begrip in Nederland. Met hun ervaring, flexibiliteit, creativiteit en ons vakkundig personeel kunnen ze uw evenement of feest verzorgen. Ze bieden met hun uitgebreide service een totaalpakket wanneer u:

  • Iets te vieren heeft met uw bedrijf.
  • U een evenement moet organiseren van tien tot tienduizend gasten.
  • Uw belangrijkste zakenrelaties een verrassing wilt bezorgen.
  • Privé een feest geeft.

Vooraf nemen ze uw specifieke wensen door en verwerken deze tot een compleet plan. Om u een impressie te geven van het te houden event maken ze voor u een full colour 3D-tekening.

Westerhuis Verhuur Twente heeft een uitgebreid assortiment van licht en geluid tot podia en van luxe bars tot porselein, glaswerk en bestek. Ook richten ze tenten en bedrijfshallen voor u in tot complete themafeesten.

0