Belettering auto's kentekenloket
Belettering auto's kentekenloket
Belettering auto's kentekenloket
Belettering auto's kentekenloket
Tijdelijke belettering Brezan Automaterialen

Tijdelijke belettering Brezan Automaterialen

Om het Kentekenloket te promoten heeft Brezan deze auto’s bij ons laten beletteren. We hebben hiervoor removable vinyl gebruikt, zodat de wrap er gemakkelijk afgehaald kon worden na de promotieactie. Dit soort vinyl is ideaal bij tijdelijke reclamecampagnes. Voor Brezan hebben we ook de gewone bedrijfsauto’s beletterd. Bent u op zoek naar een permanente of tijdelijke belettering? Neem contact op met een van onze medewerkers om uw wensen te bespreken.

Over het Kentekenloket

Een Kentekenloket is een plaats waar u als autohandelaar voor particulieren en andere bedrijven onder andere voertuigen kunt overschrijven en schorsen. Als mensen bij u een tweedehands auto kopen, dan hebt u deze klanten al in huis. Kopen consumenten onderling een auto van elkaar, dan bent u daar niet bij betrokken. Met het Kentekenloket komt daar verandering in, omdat ze dan voor de tenaamstelling bij u komen. Dit is een uitgelezen kans om uw autobedrijf te promoten. Wilt u hier meer over weten? Kijk op de website Kentekenloket.nl of neem contact op met uw Brezan-verkooppunt.

Over Brezan Automaterialen

Bij Brezan Automaterialen kunt u als garagebedrijf niet alleen terecht voor auto-onderdelen. Ook bieden ze data, support en gereedschap. Daarnaast kunt u er restproducten afleveren, die zij vervolgens op een zo’n milieuvriendelijke mogelijke manier verwerken. Brezan is opgericht in 1928 en heeft inmiddels 130 verkooppunten in Nederland en België. Daardoor is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt.

0