Reclamezuil Frans Wilmink Installatietechniek

Reclamezuil Frans Wilmink Installatietechniek

Voor Frans Wilmink Installatietechniek hebben we deze reclamezuil gemaakt. Deze nieuwe zuil is op de plek gekomen van de oude zuil, die wij ook hebben afgevoerd. De nieuwe zuil is op maat gemaakt, zodat die op de fundering van de oude zuil geplaatst kon worden. Het materiaal van deze nieuwe zuil is aluminium. De zuil wordt verlicht met ledverlichting. Als de verlichting aan is, zijn alleen de donkerblauwe delen verlicht. Het naam en het logo van het bedrijf staat aan beide kanten van de zuil.

Waarom een reclamezuil?

Met een reclamezuil maakt u niet alleen reclame voor uw bedrijf. Het geeft tevens aan waar u bedrijf gevestigd is, waardoor (potentiële) klanten uw makkelijker kunnen vinden. Wilt u ook een reclamezuil laten maken? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Over Frans Wilmink Installatietechniek

Frans Wilmink Installatietechniek is opgericht in 1988. Het bedrijf richt zich op sanitair, verwarming, dakwerken en sauna’s. Behalve dat ze zaken aanleggen als waterleidingen, afvoerbuizen en technische installaties, kunt u bij hen ook terecht voor de installatie van tv, computer en huisautomatisering. In de showroom van Frans Wilmink Installatietechniek in Almelo kunt u allerlei stijlen badkamers vinden.

0