one-way-visionfolie
Op de foto is de raamfolie te zien.

Raamfolie Reuring in ’t Reggedal

Voor het muziektheater Reuring in ’t Reggedal hebben we deze one-way-vision folie bedrukt. One-way-vison wordt ook wel gaatjesfolie genoemd, omdat er piepkleine gaatjes in de folie zitten. Door deze gaatjes kunt u niet naar binnen kijken, maar wel naar buiten kijken (of andersom). Deze folie kan daarom gebruikt worden om privacy te creëren. In dit geval is de folie gebruikt voor reclamedoeleinden. Ook daarvoor is one-way-vision folie geschikt. U kunt de folie bijvoorbeeld ook op een bus plakken, zonder dat de passagiers daar hinder van ondervinden.

Tijdelijke en permanente raamfolie

One-way-vision folie is leverbaar in een permanente en tijdelijke variant. Wij hebben de tijdelijke gebruikt, omdat het om een tijdelijke reclamecampagne gaat. Door de makkelijk verwijderbare lijmlaag kan de folie weer gemakkelijk worden verwijderd. Bent u ook op zoek naar raamfolie? Wij hebben verschillende soorten in ons assortiment. Onze medewerkers kunnen u daar meer over vertellen en adviseren welke het beste past bij uw wensen.

Over Reuring in ‘t Reggedal

Reuring in ’t Reggedal is een muzikale voorstelling waarin het vergeten heden en verleden van Nijverdal centraal staat. Deze voorstelling was in september 2019 te zien op het buitenterrein van de Het Ravijn in Nijverdal. Vandaar dat we daar deze folie hebben opgeplakt. De voorstelling is inmiddels geweest. Later hebben we op een aantal andere ramen bij Het Ravijn ook beplakt met one-way-vision folie.

0