Raamfolie Fransen Groep

Raamfolie Schildersbedrijf Joh. Fransen en Zoon BV

In opdracht van Schildersbedrijf Joh Fransen en Zoon BV hebben we bij het Twents Carmel College in Denekamp raamfolie aangebracht. De reden dat we raamfolie hebben aangebracht is dat de school opzoek was naar een folie die zonwerend is. Daarom hebben we gekozen voor spiegelfolie.

Zonwerende raamfolie

Zoals u op de foto’s kunt zien, weerspiegeld deze folie. De folie hebben we aan de buitenkant geplakt. Wilt u uw ramen ook laten beplakken met folie om zon te weren? Op de pagina Raamfolie vindt u meer informatie over verschillende soorten folies. Ook kunt u contact met ons opnemen via info@jazet.nl of 0546 – 53 95 54.

Over Schildersbedrijf Joh Fransen en Zoon BV

Schildersbedrijf Joh Fransen en Zoon BV is onderdeel van de Fransen Groep. Behalve met binnen- en buitenschilderwerk houdt het bedrijf zich ook bezig met het plaatsen van kozijnen, zonwering en dakkapellen. Daarnaast kunt u bij de winkel Thuisin in Oldenzaal ook terecht voor verf, behang, tapijt en gordijnen.

Over Twents Carmel College

Twents Carmel College is een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. Zij hebben zes locaties in Denekamp, Losser en Oldenzaal. Gezamenlijk bieden zij onderwijs op allerlei niveaus, van praktijkonderwijs tot gymnasium. De school is ontstaan uit verschillende fusies en is onderdeel van de Stichting Carmelcollege, een samenwerkingsverband van dertien scholen in Nederland.

0