etched glass folie

Raambelettering Rollepaal B.V.

Bij Rollepaal B.V. hebben we een aantal ramen bekleed met edge glass (ook wel etched glass) genoemd. Bij een aantal ramen hebben we in de folie lijnen uitgesneden. Bij een aantal andere ramen hebben we alleen lijnen opgeplakt. Edge glass wordt vaak gebruikt om extra privacy te creëren. In dit geval is de belettering ook gebruikt om de ruimtes mooier aan te kleden. De patronen passen goed bij het werk dat het bedrijf doet. Het ontwerp voor deze raambelettering is gemaakt door Bureau Peters. Als u uw ramen wilt bekleden, zijn er meerdere mogelijkheden. Op de pagina Raamfolie en raambelettering vindt u meer informatie over verschillende soorten folies. Bij Ons werk kunt u voorbeelden bekijken Wilt u uw wensen bespreken? Neem contact met ons op.

Over Rollepaal B.V.

Rollepaal B.V. in Dedemsvaart is in 1960 opgericht. In 1962 wordt het onderdeel van Europaas grootste pijpproducent. In 1985 wordt Rollepaal onafhankelijk. In 1991 wordt er een kantoor geopend in de Verenigde Staten. Ook in de jaren erna blijft het bedrijf groeien. Het bedrijf is specialist in de ontwikkeling, fabricage en het onderhoud van geavanceerde apparatuur voor de productie van kunststof leidingsystemen. Hun machines worden wereldwijd gebruikt en het bedrijf onderscheidt zich door hun vooruitstrevende techniek. Meer weten? Kijk op www.rollepaal.com.

Over Bureau Peters

Bureau Peters is een reclame- en marketingbureau in Almelo. Ze bedenken campagnes, bouwen websites en webshops en maken online en offline uitingen om uw merk op de kaart te zetten. Op hun website vindt u meer informatie over hun werkzaamheden.

0