Raamfolie Javatoren

Raambelettering Javatoren

Bij de ingang van de Javatoren hebben we met raamfolie de naam van het gebouw, de straatnaam en het huisnummer aangebracht. We hebben edge glass folie gebruikt. Dit type folie wordt ook wel melkglasfolie, gezandstraalde folie, frosted folie of etched glass folie genoemd.

Waarvoor kunt u edge glass gebruiken?

U kunt het voor meerdere doeleinden gebruiken. Hier is het toegepast om de locatie aan te geven, maar het is ook geschikt om meer privacy te creëren of uw pand te verfraaien. Het kan contour gesneden worden, zoals we hier hebben gedaan. Het is ook mogelijk een vorm uit de folie te snijden, zoals we bij dit huis hebben gedaan. Bent u op zoek naar raamfolie of raambelettering? Neem contact op met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

Over de Javatoren

Met 55 meter is de Javatoren het hoogste gebouw van Almelo. Het is gebouw op het voormalig textielcomplex van Koninklijke Ten Cate. Dit complex heette Java, vandaar de naam Javatoren. In het gebouw zitten verschillende kantoren. Wij hebben ook een gevelreclame, een lichtreclame, een parkeerbord en waarschuwingsborden gemaakt en gemonteerd voor de Javatoren. Zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt voor meerdere producten? Dan bent u bij Jazet Sign & Print aan het juiste adres.

0