Raamfolies De Jong & Laan
Raambelettering De Jong & Laan

Raambelettering De Jong & Laan

Voor De Jong & Laan hebben we deze bijzondere raambelettering gemaakt. Een deel van de belettering, de gele gedeeltes, bestaat deels uit vilt. Het vilt hebben we aangeleverd gekregen. Dit vilt hebben we magnetisch gemaakt. Op het raam hebben wij magneetfilm aangebracht. Zo kan het vilt makkelijk verwijderd worden als de ramen gewassen moeten worden. Naderhand kan het dan weer gemakkelijk opgeplakt worden.

Dubbelzijdige raamsticker

De andere kant van de gehele gedeeltes is in de kleur geel geprint. De grijze delen zijn aan beide zijden beprint. Bij raambelettering is het mogelijk om ook de plakzijde te beprinten. Daardoor is het mogelijk om een dubbelzijdige raamsticker te maken. Of een raamsticker die u aan de binnenkant plakt en waarbij u de print aan de buitenkant ziet. Bent u ook op zoek naar iets speciaals? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over De Jong & Laan

De Jong & Laan is een accountantskantoor dat ooit is opgericht door twee man. Inmiddels heeft het 24 vestigingen in het noorden, oosten en midden van Nederland en werken er zevenhonderd mensen. U kunt er terecht voor allerlei diensten. Op hun website kunt u daar meer over lezen. Later hebben we ook nog andere ramen voorzien van folie. Ook hebben we voor de Jong & Laan een lichtreclame en bewegwijzering gemaakt en gemonteerd.

0