Raamfolie Datatrics
Raamfiolie Datatrics

Raambelettering Datatrics

Voor Datatrics hebben we bij verschillende kantoren en ruimtes raambelettering aangebracht. We hebben daarvoor melkglasfolie gebruikt. Dit materiaal wordt ook wel etched-glass of frosted folie genoemd. In de folie is de naam en het logo uitgespaard. Het voordeel van melkglasfolie is dat het wel licht doorlaat, maar dat u er niet doorheen kunt kijken. Daardoor kunt u met melkglasfolie privacy creëren. Daarnaast ziet het er ook mooi uit.

Raamfolie en raambelettering

Raamfolie wordt zowel binnen als buiten gebruikt. U kunt er ook speciale effecten mee verwezenlijkten of het combineren met raambelettering. Op de pagina Ons werk vindt u voorbeelden van projecten die we gedaan hebben. Wilt u advies welke mogelijkheden het beste passen bij uw wensen? Neem contact met ons op.

Over Datatrics

Datatrics is actief op het gebied van de customer journey. Wat zij doen is de data die u al heeft over uw klant combineren met andere data. Aan de hand daarvan kunt u klantprofielen opstellen en nieuwe klanten matchen aan uw doelgroep. Dit alles heeft als doel meer omzet bereiken. Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Datarics? Bezoek hun website.

0