Podium Profronde Almelo

Podium Profronde Almelo

Voor de 37e Profronde Almelo hebben we dit podium gemaakt. De kubussen hebben we van hout gemaakt, die we vervolgens geschilderd hebben en beplakt met stickers. Het podium hebben we gemaakt in opdracht van Stichting Profronde Almelo. Het ontwerp is gemaakt door Aandagt reclame & marketing. Zoekt u ook iets speciaals dat niet op onze website staat vermeld? Neem contact op met een van onze medewerkers. Wellicht kunnen we hetgeen u zoekt maken.

Over Profronde Almelo

De Profronde Almelo wordt dit jaar op vrijdag 30 augustus gehouden. De Profronde is inmiddels uitgegroeid tot het grootste publieksevenement van Almelo. Naast de wielertocht is er op dinsdag het Wielercafé, op woensdag Lipstick & Weels, een gevarieerd avondje uit, en op de dag zelf is er het Extend Business-Event. Verder wordt voor kinderen tussen de zeven en twaalf jaar weer de Dikke Banden Race gehouden en ook de Reclamekaravaan rijdt weer rond. Dit keer rijdt de karavaan alleen in het centrum. De Reclamekaravaan is erg populair bij kinderen vanwege de vele gratis spullen die je kunt krijgen. Meer informatie vind je op de website van Profronde Almelo.

Over Bouwmensen

Bouwmensen biedt opleidingen en scholing voor de bouwsector. De organisatie is in 2012 ontstaan na het samengaan van meerdere regionale opleidingsbedrijven in de bouw. Het doel was om meer personeel te werven, hetgeen gelukt is. Het aantal jongeren dat kiest voor de bouw is weer toegenomen. Goed nieuws, aangezien het aantal jarenlang daalde. Toch blijft het belangrijk om meer mensen te interesseren voor de bouw, omdat het totale aantal werknemers in de sector nog steeds afneemt. Bouwmensen heeft vestigingen in heel Nederland, waaronder twee in Overijssel.

Over Aandagt reclame & marketing

De slogan van Aandacht reclame & marketing in Almelo is Reclame die altijd raakt! Hun doel is om creatieve en unieke communicatieconcepten te maken die succesvol zijn. U kunt bij hen terecht voor brochures, magazines, websites, commercials, animaties, logo’s, huisstijlen en offline- en onlinecampagnes. Meer weten? Kijk op www.aandagt.nl.

0