Pennen Sint Joseph
Pennen Sint Joseph

Voor woningbouw Sint Joseph hebben we deze pennen besteld. Op de pennen staat de naam van de organisatie en hun slogan ‘Daar voel je je thuis’. De pennen die de woningbouw gekozen heeft zijn van het merk Apollo. Het type is Hardcolour. Dit model is ook nog leverbaar in de uitvoering Frosty en Combi.

Over de pennen

Frosty is gemaakt van doorzichtig plastic en bij Combi kunt u hardcolour en doorzichtig met elkaar combineren. Deze pennen zijn leverbaar in verschillende kleuren en kunt u met een of meerdere kleuren laten bedrukken. Wilt u hier meer over weten? Hier vindt u een overzicht van alle pennen en die wij in ons assortiment hebben. Deze kunt u direct online bestellen. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Over Sint Joseph

Sint Joseph is een middelgrote woningbouwstichting in Almelo, die in 1919 is opgericht. De stichting is hoofdzakelijk actief in Almelo. Al behoren Dinkelland en Wierden ook tot het werkgebied. Behalve woningen verhuurt Sint Joseph ook garages, parkeerplaatsen, kantoorpanden en winkelruimten. Het doel van de stichting is om betaalbare en kwalitatief hoogwaardige woningen aan te bieden. Op de website van de stichting vindt u ook allerlei informatie over huren.

0