Naambord Twente Safety Campus

Naambord Twente Safety Campus

Dit Naambord hebben we gemaakt voor een van de panden van Twente Safety Campus in Enschede. We hebben hiervoor een aluminium sandwich paneel rechtstreeks beprint met uv-inkt. Dit materiaal wordt ook wel Dibond alupanel genoemd. Het voordeel van dit materiaal is dat het licht in gewicht is, maar toch uv- en weersbestendig is. Ook is het duurzaam. Doordat het bedrukt kan worden, kunnen wij deze panelen in allerlei kleuren en met allerlei opdrukken leveren.

Overige producten

Behalve bewegwijzeringsborden kunnen wij bijvoorbeeld ook zuilen of stickers leveren waarmee u de weg kunt wijzen. Wilt u niet alleen de weg wijzen, maar ook reclame maken? Wij leveren ook gevel- en lichtreclame, reclameborden en -zuilen, spandoeken en vlaggen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Over Twente Safety Campus

De Twente Safety Campus is in 2008 ontstaan op het voormalige Vliegveld Twente. De Campus is dé ontmoetingsplek als het gaat om innovatie en ontwikkeling van veiligheid. Brandweer, politie, hulpdiensten (GHOR), onderwijs en bedrijfsleven werken samen met partners zoals Tactus, Veilig Verkeer Nederland, TNO en RIVM. Behalve dat kennis en ervaring wordt gebundeld, wordt er ook geoefend voor allerlei rampen. Behalve Nederlandse teams komen er ook allerlei Europese teams daar trainen. Meer informatie vindt u op de website van Twente Safety Campus.

0