Naambord Homeopathie Academie Nederland

Naambord Homeopathie Academie Nederland

Voor de nieuwe locatie van Homeopathie Academie Nederland (HAN) hebben we dit naambord gemaakt. Het bord is gemaakt van glashelder acrylaat. Aan de achterzijde hebben we etched glass folie geplakt. Dit materiaal wordt ook als raamfolie gebruikt en wordt ook wel melkglasfolie of frosted folie genoemd. Aan de voorkant hebben we met full colour prints de naam en het logo aangebracht. Het geheel is met rvs afstandsnokken aan de muur vastgemaakt.

Op zoek naar bewegwijzering?

Zoekt u ook een manier om kenbaar te maken waar uw bedrijf of organisatie zich bevindt? Dat kan met een:

  • bewegwijzeringsbord;
  • spandoek;
  • gevelreclame;
  • lichtreclame;
  • reclamezuil;
  • sticker.

Een van onze medewerkers kan met u kijken welke optie voor u het beste geschikt is. Bewegwijzering wordt daarnaast toegepast in allerlei gebouwen, zodat mensen niet verdwalen. Daarnaast ziet u het in recreatiegebieden, winkelcentra, vliegvelden, stations, pretparken, dierentuinen, enzovoorts. Meer informatie vindt u op de pagina Bewegwijzering.

Over Homeopathie Academie Nederland

De Homeopathie Academie Nederland (HAN) in Almelo is het enige opleidingsinstituut in Nederland die studenten opleidt volgens de ziekteclassificatie van Samuel Hahnemann, de grondlegger van de homeopathie. Bij de HAN kunt u opleidingen en nascholingen volgen op (post-)hbo-niveau. Daarnaast bieden ze specialisaties aan, zoals veterinaire homeopathie en homeopathie en verloskunde. Meer informatie vindt u op de website van de organisatie.

0