Muursticker Tobacco Service

Muursticker Tobacco Service

Voor Tobacco Service in Tubbergen hebben we deze sticker gemaakt. Op een saaie wand in de productiehal hebben we rechtstreeks op de muur met een sticker dit schilderij aangebracht. We hebben hiervoor vinyl gebruikt dat full colour is gedrukt. Over het materiaal hebben we een mat laminaat aangebracht. Hierdoor krijgt de sticker een matte uitstraling. U kunt een laminaat laten toevoegen om een bepaald effect te creëren. Laminaat is namelijk leverbaar in mat en glans. U kunt ook laminaat laten toevoegen om de print beter te beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf.

Verschillende mogelijkheden

Als u een muur wilt bekleden, hebt u bij ons verschillende mogelijkheden. Behalve een muursticker kunt u ook interieurfolie of airtex gebruiken. Interieurfolie is leverbaar in allerlei kleuren, motieven, materialen, enzovoorts. U hebt daarbij de keus uit 600 verschillende soorten. Op de pagina Ons werk vindt u een aantal voorbeelden. Airtex is een soort behang dat bedrukt kan worden. Airtex is echter veel breder dan behang, waardoor u geen last hebt van naden. Ook heeft het nog een aantal andere voordelen. Op de pagina Airtex kunt u daar meer over lezen. Wilt u weten welke optie het meest geschikt is voor u? Neem contact op met een van onze medewerkers. Zij geven u graag advies.

Over Tobacco Service

Tobacco Service is onderdeel van Scandinavian Tobacco Group, afgekort STG TS. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot de belangrijkste leverancier binnen het sigaren private label segment in Nederland. STG TS heeft een uitgebreid assortiment, waarmee ze zich onderscheiden van andere sigarenleveranciers. Het bedrijf stamt nog af van de in 1927 opgerichte Washington sigarenfabriek in Baarn. Als u de sticker goed kijkt, kunt u op het zeil van de boot de naam Kenners Keus zien staan. Dat is een van de merken van die het concern verkoopt.

0