Lichtlijn en gevelreclame Meester Siebelinkhuis
Lichtlijn en gevelreclame Meester Siebelinkhuis

Lichtlijn en gevelreclame Meester Siebelinkhuis

Voor het Meester Siebelinkhuis hebben we deze freesteksten van acrylaat gemaakt. Deze zijn rechtstreeks op de luifel geplaatst. Rondom de gevel is een ledlichtlijn aangebracht. Bent u ook op zoek naar een lichtreclame? Neem contact met ons op.

Over Meester Siebelinkhuis

Meester Siebelinkhuis is onderdeel van Stichting de Klup Twente. Deze stichting is actief in negen gemeenten. In Almelo heeft Stichting de Klup Twente een eigen activiteitencentrum aan de Berlagelaan. Dit centrum is vernoemd naar Meester Siebelink, de oprichter van de stichting.

Stichting de Klup Twente

De doelstelling van Stichting de Klup Twente is dat mensen met een beperking niet worden uitgesloten als het gaat om vrijetijdsbesteding. Zo ondersteunen ze mensen bij activiteiten in hun eigen omgeving. Daarnaast kun je bij de stichting terecht voor:

  • diverse activiteiten;
  • allerlei vormen van dagbesteding;
  • buitenschoolse opvang voor kinderen met autisme en andere beperkingen;
  • diverse projecten voor kinderen met autisme en hun broers en zussen.

Ook heeft de stichting een eigen vervoersdienst, waarmee ook mensen in een rolstoel vervoerd kunnen worden. Door Stichting de Klup Twente kunnen meer dan achthonderd mensen met een beperking deelnemen aan allerlei activiteiten. De stichting draait grotendeels op vrijwilligers.

0