Lichtbak en freesteksten Gastrobar 1910

Lichtbak en freesteksten Gastrobar 1910

Op 18 september is in Almelo Gastrobar 1910 geopend. Voor dit restaurant hebben we een lichtbak aangepast en freesteksten gemaakt voor op het raam. Bij de lichtbak hebben we nieuwe platen geplaatst. We hebben gebruik gemaakt van een flatbox 4 met acrylox translucent. Flatbox 4 is een speciaal soort lichtbak waarmee je diepte kunt creëren. Acrylox translucent laat meer licht door dan gewoon acrylox. In de lichtbak zit LED-verlichting. Het logo en de bedrijfsnaam is vervolgens beplakt met chroomgoud.

Tekst op raam met chroomgoud

De letters op het raam zijn gemaakt van freesteksten gemaakt van helder acrylaat. Ook deze zijn beplakt met chroomgoud. De kleur goud komt ook terug in het interieur. Op de website van Gastrobar 1910 kunt u daar foto’s van vinden. Ook kunt u zien wat er op het menu staat. Gastrobar 1910 heeft ook een uitgebreide wijnkaart en verschillende Gin Tonic’s. Op de website van Tubantia kunt u een kort filmpje bekijken waarin een van de eigenaren wordt geïnterviewd.

Meer informatie reclame maken?

Hebt u ook interesse in een gevel- en/of lichtreclame? Bezoek onze pagina Gevelreclame en Lichtreclame. Ook hebben wij in onze showroom veel voorbeelden. Maak een afspraak met een van onze medewerkers om deze te bekijken.

0