Interieurfolie Heerdink Interieurbouw

In opdracht van Heerdink Interieurbouw hebben we bij een filiaal van de Rabobank een aantal advieswerkplekken bekleed met interieurfolie. Met interieurfolie kunt u meubels en ruimtes een nieuw uiterlijk geven, zonder dat u meteen alles hoeft te vervangen. Wij hebben verschillende soorten interieurfolie:

Binnen een categorie kunt u ook weer uit allerlei soorten kiezen. Totaal hebben we wel 600 verschillende folies. Zo zit er altijd wel iets tussen dat past bij uw wensen. Hebt u interesse in interieurfolie? Maak een afspraak om de verschillende stalen te zien. Dit kan bij ons op kantoor of wij komen bij uw langs.

Over Heerdink Interieurbouw

Heerdink Interieurbouw in Almelo is gespecialiseerd in het maken en monteren van interieurs voor de zakelijke markt. Daarbij moet u denken aan kantoren, arts-, tandarts- en fysiotherapiepraktijken, apotheken, zorg- en overheidsinstellingen, horeca, winkels en schepen. Particulieren die graag iets op maat gemaakt willen hebben, kunnen ook bij Heerdink Interieurbouw terecht. Meer informatie vindt u op hun website. Voor Heerdink Interieurbouw hebben we ook een gevelreclame gemaakt.

0