Op de foto is de gevelreclame van Salon Kimm te zien.
Op de foto is de raamfolie die we geplakt hebben te zien.

Gevelreclame Salon Kimm

Voor Salon Kimm hebben we in opdracht van diezit een oude gevelreclame aangepast. Ook hebben we twee ramen beplakt. Voor de gevelreclame hebben we een full colour print afgewerkt met een mat laminaat. Deze print hebben we over de oude gevelreclame geplakt. Daarnaast hebben we het logo gefreesd in de vorm van het embleem. Voor het logo hebben we dibond gebruikt. Dit materiaal wordt ook wel alupanel of alubond genoemd. Het materiaal heeft veel voordelen. Het is uv-werend en waterdicht. Daardoor kan het zowel binnen als buiten gebruikt worden. Zoals u ziet, hoeft u niet altijd een gevelreclame helemaal te vervangen. Wilt u uw oude gevelreclame laten aanpassen? Of wilt u een nieuwe gevelreclame laten maken? Neem contact met ons op.

Over Salon Kimm

Salon Kimm is een haarsalon in Rijssen. Bij deze kapperszaak kunnen zowel dames als heren terecht. Op hun website staat een overzicht van de diensten die ze aanbieden. Ook kunt u via de website een afspraak maken. De kapperszaak is open van dinsdag tot en met zaterdag. Ook zijn ze verschillende dagen tot 20.00 uur geopend.

Over diezit

Diezit in Deventer is gespecialiseerd in diensten op het gebied van (online)marketing en communicatie. U kunt bij hen terecht als u bijvoorbeeld uw klantenkring wilt uitbreiden of uw naamsbekendheid wilt vergroten. Op hun website vindt u meer informatie over hun werkwijze en diensten.

0