Spandoek Chicken Express De Buitenhaven
Spandoek Chicken Express De Buitenhaven

Gevel- & lichtreclame Chicken Express De Buitenhaven

Voor Chicken Express De Buitenhaven hebben we een gevel- en een lichtreclame gemaakt. We hebben gevelplaten voorzien van full colour belettering. Ook hebben we boven de ingang met afstandshouders het logo van het bedrijf aangebracht. Het logo is gemaakt van acrylaat dat we in de juist vorm hebben gefreesd. Daarna hebben we het beplakt met full colour prints. Aan de boei hebben we twee dubbelzijdige haakse lichtbakken aangebracht. Deze lichtbakken zijn voorzien van ledverlichting. Dit is een zeer energiezuinige manier van verlichten.

Andere werkzaamheden

Dat zijn niet de enige reclame-uitingen die we gemaakt hebben om het hele pand aan te kleden. We hebben ook vlaggen geleverd en gemonteerd, raambelettering aangebracht en een spandoek opgehangen. Wilt u de gevel van uw bedrijf of organisatie ook vernieuwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via info@jazet.nl en 0546 – 53 95 54. Deze contactgegevens kunt u ook gebruiken als u meer informatie wilt.

Over Chicken Express De Buitenhaven

Bij Chicken Express De Buitenhaven kunt u terecht voor allerlei kipspecialiteiten en broodjes kip. Het restaurant zit aan de Nieuwstraat in Almelo. Ook bezorgen ze hun maaltijden. Hiervoor hebben we hun bedrijfsauto’s gewrapt. Op chickenexpressalmelo.nl vindt u meer informatie over het restaurant.

0