Gedeeltelijke wrap Regio Twente

Gedeeltelijke wrap Regio Twente

Voor Regio Twente hebben we deze auto gewrapt met 3M-folie. Het is een gedeeltelijke wrap. Als u kiest voor carwrapping kunt u uw volledige auto laten inpakken of delen. Ook is het mogelijk om de wrap te combineren met autobelettering en blindering.

Maak reclame met carwrapping

Een auto met reclame is het beste promotiemiddel dat er is, aangezien overal waar u komt u reclame maakt voor uw bedrijf. Vandaar dat veel bedrijfsauto’s voorzien zijn van een wrap of belettering met daarop onder andere de bedrijfsnaam. Wilt u ook uw bedrijfsauto’s laten wrappen? Neem contact met ons op. Wij kunnen uw auto niet alleen inpakken, maar ook het ontwerp maken.

Over Regio Twente

Regio Twente is een samenwerkingsverband van de veertien Twentse gemeenten. Voor de inwoners van dit gebied vervult Regio Twente allerlei werkzaamheden op het gebied van economie, gezondheid, maatschappelijke ondersteuning, recreatie en toerisme. Het doel daarvan is om samen met burgers, bedrijven en andere organisaties te werken aan een gezonde, leefbare en bereikbare regio. Ook behartigt de organisatie de belangen van de regio bij onder andere de Rijksoverheid, de provincie Overijssel en de Europese Unie.

0