Gedeeltelijke carwrap Westerhuis Verhuur Twente
Gedeeltelijke carwrap Westerhuis Verhuur Twente

Gedeeltelijke carwrap Westerhuis Verhuur Twente

Voor Westerhuis Verhuur Twente hebben we twee auto’s voorzien van een gedeeltelijke wrap in combinatie met snijteksten. Op de foto’s is een van die twee auto’s te zien. Het voordeel van wrappen is dat het niet uitmaakt in wat voor kleur u uw bedrijfsauto’s koopt. Door ze te laten wrappen krijgen uw bedrijfsauto’s toch een uniforme uitstraling. Bovendien kunt u de wrap ook gebruiken om reclame te maken. Wilt u ook een of meerdere auto’s laten wrappen? Neem contact met ons op.

Over Westerhuis Verhuur Twente

Westerhuis Verhuur Twente is al ruim tachtig jaar actief op het gebied van het organiseren van evenementen en feesten. Het bedrijf is in Almelo gevestigd, maar hun werkgebied is heel Nederland. Niet alleen bedrijven en organisaties, maar ook particulieren kunnen bij Westerhuis Verhuur Twente terecht. Op www.westerhuisverhuurtwente.nl vindt u meer informatie over het bedrijf en hun werkwijze. Wij hebben al vaker werkzaamheden voor Westerhuis Verhuur Twente verricht. Hieronder een overzicht:

Ook hebben we in opdracht van Westerhuis Verhuur Twente reclameborden en een spandoek gemaakt voor Rabobank Twente. Rabobank Twente heeft deze reclameborden en het spandoek gebruikt voor de Military Boekelo.

0