Freesletters Indomo
Freesletters Indomo
Indomo freesletters

Freesletters Indomo

Voor Indomo hebben we deze freesteksten gemaakt. De letters zijn gemaakt van geschuimd pvc. Dit materiaal is alleen geschikt voor binnen, omdat het niet waterbestendig is. Geschuimd pvc is namelijk poreus. Een reden om toch dit materiaal te gebruiken in plaats van acrylaat is dat het goedkoper is. De tekst is met afstandshouders op de muur bevestigd. Door het gebruik van afstandsnokken krijgt u meer een 3D-effect. In 2021 hebben we deze freesletters naar een andere plek in het pand verhuisd.

Over Indomo

Bij Indomo kunt u terecht voor allerlei keukenspullen voor grootkeukens van bijvoorbeeld restaurants, ziekenhuizen en bedrijven. Zo verkopen ze bestek, servies, glaswerk, dienbladen en pannen. Ook kunt u bij hen terecht voor mixers, blenders, koel- en vriescombinaties en magnetrons. Ook verkopen ze allerlei spullen voor voedseluitgifte zoals roomservice. Via de webwinkel van Indomo kunt u allerlei spullen kopen. Wilt u inspiratie opdoen? Bezoek dan de showroom in Hengelo.

Meer weten?

Voor Indomo hebben we ook een aantal borden en een snijtekst sticker gemaakt voor op een raam. Wilt u meer weten over freesletters of onze andere diensten? Stuur een e-mail naar info@jazet.nl of bel op werkdagen tusssen 8.00-17.00 uur naar 0546 – 53 95 54.

0