Freesteksten Het Sportpark
Freesteksten Het Sportpark
Freesteksten Het Sportpark
Freesletters Het Sportpark

Freesletters Het Sportpark

Voor de entree van Het Sportpark in Almelo hebben wij diverse freesletters gemaakt. Hiervoor zijn acrylaat letters gebruikt die rechtstreeks op de muur zijn vastgemaakt. Gevelreclame zoals deze freesletters kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Wilt u ook een gevelreclame laten maken? Neem contact met ons op.

Nieuwe entree Het Sportpark

De entree van het Sportpark heeft een vernieuwing ondergaan. Zo zijn er onder andere drie speedgates geplaatst. Deze gates werken via het MiFare-systeem. Dat heeft als voordeel dat de pas niet meer gelezen hoeft te worden door een kaartlezer, maar dat je die gewoon kunt scannen. Andere vernieuwingen zijn:

  • gratis wifi;
  • een automaat met eten en drinken;
  • een info-corner met tablets en een informatiezuil.

Daarnaast zijn via beeldschermen de zwemlessen te volgen en worden nieuwtjes van het Sportbedrijf getoond. Om deze nieuwe faciliteiten onder de aandacht te brengen van de bezoeker, hebben we op diverse plekken freesteksten geplaatst.

Andere werkzaamheden

Voor Sportbedrijf Almelo hebben we verschillende werkzaamheden verricht. We hebben twee spandoeken gemaakt: een voor de Almelose sportster Reshmie Oogink en een voor bij een voetbalveld. Daarnaast hebben we vlaggen gemaakt voor het topsportcentrum IISPA.

0