Carwrap Kiwanis

Carwrap Kiwanis

Voor de Almelose afdeling van Kiwanis hebben we deze auto gewarpt. We hebben removable vinyl gebruikt. Dit hebben we gedaan, omdat de Kerstbomenactie een tijdelijke actie is. Na de actie kan de wrap er weer gemakkelijk afgehaald worden. De wrap is full colour beprint en afgewerkt met een laminaat.

Ook een tijdelijke actie?

Wilt u ook uw auto voor een kortdurende campagne laten wrappen of beletteren? Dan is onze makkelijk verwijderbare vinyl ideaal. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie en het maken van een afspraak om uw wensen te bespreken.

Over Kiwanis

Kiwanis is een vrijwilligersorganisatie die zicht inzet voor kinderen. Het is een internationale vereniging met clubs verspreid over de hele wereld. In Nederland zijn er 106 clubs, verspreid over 12 regio’s. In Almelo zit een van die clubs. Zij zamelt geld in voor allerlei goede doelen waarbij kinderen centraal staan.

Kiwanis Almelo

In Almelo zamelen ze geld in met onder andere de Kerstbomenactie. Als u een Nordmann-kerstboom koopt via Kiwanis Almelo gaat meer dan de helft van de verkoopprijs naar een goed doel. Ook in 2019 zal de Almelose club weer een kerstbomenactie houden. Meer informatie daarover vindt u op de website van Kiwanis meer informatie. Daar kunt u ook lezen welke goede doelen gesteund worden.

0