Blindering Harrie Arendsen
Blindering Harrie Arendsen
Blindering Harrie Arendsen
Blindering Harrie Arendsen
Blindering Harrie Arendsen

Blindering Harrie Arendsen

Voor Harrie Arendsen hebben we bij deze Volvo de achterruit en de zijramen achter geblindeerd. We hebben tint 35 gebruikt. Dat houdt in dat de lichtdoorlatendheid 35 procent is. De voorruiten hebben we niet gedaan. Bij de voorruit en de zijruiten aan de voorkant moeten de lichtdoorlatendheid minimaal 55 procent zijn. Veel autoruiten hebben vanuit de fabriek al een coating, vandaar dat extra blinderen meestal niet kan. Bij de achterruit en de zijruiten achter mag de lichtdoorlatendheid minder dan die 55 procent zijn als de auto een rechterbuitenspiegel heeft. Tegenwoordig hebben de meeste auto’s dit. Alleen bij oudere auto’s kan die ontbreken.

Waarom ramen blinderen?

Ramen blinderen wordt op om verschillende redenen gedaan. Bijvoorbeeld om warmte te weren, schittering van de zon weg te nemen en om inbraken in de auto tegen te gaan. Meer informatie daarover vindt u op de pagina Autobelettering en blindering. Wilt u ook uw autoramen laten blinderen? Neem contact met ons op.

Over Harrie Arendsen

Harrie Arendsen is een Volvo-dealer. Het bedrijft heeft verschillende vestigingen, waaronder een in Almelo en een in Hengelo. U kunt bij het bedrijf terecht voor het kopen van een auto en voor reparaties, apk, bandenwissel, et cetera. Ook kunt u bij hen auto’s leasen en verhuren ze zaken als aanhangers en fietsendragers. Het familiebedrijf is in 1968 opgericht en sinds die jaren steeds groter geworden. Meer informatie vindt u op hun website.

0