Belettering trailer Leus Verkeersschool

Belettering trailer Leus Verkeersschool

Deze trailer hebben we beletterd Voor Leus Verkeersschool. De achterzijde is een full colour print. De zijkanten zijn gemaakt van een zeil dat full colour is bedrukt. Het zeil is op maat gemaakt. We hebben eerder voor Leus Verkeersschool al een vrachtwagen beletterd, een lesauto gewrapt en bij een lesauto een gedeeltelijke wrap in combinatie met belettering gedaan. Daarna hebben we nog weer lesauto’s gewrapt.

Bij ons is alles mogelijk

Zoals u ziet, beletteren en wrappen wij niet alleen auto’s en bussen, maar ook vrachtwagens, trailers en bakwagens zijn bij ons mogelijk. Daarnaast hebben we een keer een viskraam gewrapt en een regionale bus beletterd. De foto’s daarvan vindt u bij onze Speciale projecten. Op die pagina vindt u ook andere bijzondere opdrachten die wij gedaan hebben. Wilt u iets laten beletteren of wrappen? Stuur een e-mail naar info@jazet.nl of bel 0546 – 53 95 54.

Over Leus Verkeersschool

Leus Verkeersschool in Almelo is een van de oudste verkeersscholen in Nederland. Het familiebedrijf is in 1954 begonnen. U kunt bij hen diverse rijbewijzen behalen. Behalve voor auto, kunt u bij hen ook terecht voor aanhanger, motor en vrachtwagen. Daarnaast bieden ze via Leus Beroepsopleidingen ook andere vormen van scholing aan, zoals BHV, VCA, EHBO. Ook kunt u daar terecht voor een heftruck- of hoogwerkercertificaat. Op hun website vindt u een volledig overzicht van hun aanbod.

0