Van den Berg
Autobelettering Van den Berg Markeringen

Autobelettering Van den Berg Markeringen

Deze bus en vrachtwagen hebben wij beletterd voor Van den Berg Markeringen. We hebben dat gedaan door middel van snijteksten en full colour prints. Het bijzondere aan deze belettering is dat deze is gemaakt van reflectiefolie, ook wel retro reflective vinyl genoemd. Daardoor lichten de belettering op als er in het donker licht van (kop)lampen op schijnt. Daardoor past deze autobelettering goed bij hetgeen Van den Berg Markeringen doet. Bovendien valt het op. Later hebben we nog een keer een autobelettering voor Van den Berg Markeringen gedaan met reflectiefolie.

Op zoek naar iets speciaals?

Zoals u ziet, zijn er allerlei creatieve mogelijkheden om uw autobelettering nog specialer te maken. Wilt u meer over de mogelijkheden weten? Maak een afspraak door te bellen naar 0546 – 53 95 54 of stuur een e-mail naar info@jazet.nl.

Over Van den Berg Markeringen

Van den Berg Markeringen in Almelo is gespecialiseerd in belijningen, markeringen en vloercoatings. Belijningen en markeringen zorgen voor veiligheid. Zo geven ze bijvoorbeeld aan waar looproutes zijn. Belijningen en markeringen komt u onder andere tegen in magazijnen, bedrijfshallen, parkeergarages, winkelcentra en distributiecentra. Ook ziet u ze op bedrijventerreinen, parkeerplaatsen, sportvelden, schoolpleinen, heliplatforms en dockshelters. Meer informatie vindt u op de website www.vandenbergmarkeringen.nl.

0