Autobelettering Schmidt Bouwmachines
Schmidt Bouwmachines

Autobelettering Schmidt Bouwmachines

In opdracht van Schmidt Bouwmachines hebben we deze bedrijfsbus beletterd. We hebben dat gedaan door middel van contour gesneden full colour prints die zijn voorzien van een mat laminaat. Op de achterruit zit een full colour met removable belijming. Door gebruik te maken van tijdelijke belijming, kan de print vervangen worden door een andere. Dat was een wens van de klant, omdat ze meerdere acties hebben. Voor Schmidt Bouwmachines hebben we ook een reclamezuil volledig op maat gemaakt en een tattoo wrap aangebracht bij een grondverzetmachine.

Removable belijming

Tijdelijke belijming is ook handig als u een kortlopende actie heeft en geen gedoe wilt hebben met het verwijderen van lijmresten. Behalve removable belijming hebben wij ook materialen die niet met lijm aan de ondergrond plakken. Dat zijn statisch vinyl, magneetfolie en YUPO Tako. Wilt u daar meer over weten? Onze medewerkers infomeren u hier graag over.

Over Schmidt Bouwmachines

Schmidt Bouwmachines in Almelo verkoopt grondverzetmachines en toebehoren van alle merken. Het bedrijf is in 1983 opgericht en sinds 2012 zijn ze regio-importeur van Case Construction. Daarnaast zijn ze dealer van Steelwrist, Holms en Robi en leveren ze Leica Geosystems voor GPS-machinebesturing. Meer weten? Bezoek hun website.

0