Autobelettering Odin Groep

Autobelettering Odin Groep

Voor de Odin Groep hebben wij deze bedrijfsbus beletterd. We hebben dat gedaan door middel middel van snijteksten en contour gesneden full colour prints. Een autobelettering levert niet alleen meer zichtbaarheid op, maar het zorgt ook voor herkenning als uw personeel ergens op locatie is.

Belettering of wrap?

Bent u ook op zoek naar een belettering? Op de pagina Autobelettering vindt u meer informatie. In plaats van een belettering kunt u ook kiezen voor een carwrap. Hebt u interesse in een van beide? Neem contact met ons op. Onze medewerkers geven graag advies wat het beste past bij uw wensen.

Over Odin Groep

Odin Groep in Hengelo is een ICT-bedrijf dat allerlei diensten aanbiedt voor verschillende sectoren, zoals onderwijs, zorg, zakelijke dienstverlening, et cetera. De organisatie bestaat uit verschillende bedrijven, namelijk Winvision, Heutingk ICT en Previder. Daarnaast heeft Odin Groep nog verschillende afdelingen, zoals Marketing & Communicatie, IT Servicecenter en Facilitair, die de andere bedrijven weer ondersteunen.

0