Naviva
Naviva
Autobelettering Naviva Kraamzorg

Autobelettering Naviva Kraamzorg

Voor Naviva Kraamzorg hebben we zes nieuwe auto’s mogen beletteren. We hebben dit gedaan middels snijteksten in combinatie met full colour prints. Snijteksten worden veel gebruikt op auto’s, omdat het een mooi effect geeft als u letters, cijfers of een logo op uw auto wilt. Full colour prints zijn mooi als u ook nog een afbeelding of iets dergelijks op uw wilt.

Herkenbaarheid

Door deze belettering is meteen duidelijk van welke organisatie het personeel is dat bij mensen aan de deur komt. Hetgeen voor veel bedrijven en organisaties een reden is om een auto te laten beletteren. Wilt u ook herkenbaar zijn voor anderen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Over Naviva Kraamzorg

Naviva Kraamzorg biedt elk jaar kraamzorg aan duizenden Nederlanders die net een baby hebben gekregen. Het werkgebied beslaat heel Nederland en een deel van België. Al is Naviva Kraamzorg in sommige provincies actiever dan in andere. Op de website www.naviva.nl kunt u zien in welke plaatsen de kraamzorgorganisatie actief is. Naviva Kraamzorg werkt buurtgericht, vandaar dat gezinnen zoveel mogelijk gekoppeld worden aan kraamverzorgers uit de eigen regio.

0