Kaltenbach
Kaltenbach
Autobelettering Kaltenbach

Autobelettering Kaltenbach

Voor Kaltenbach hebben we deze twee busjes beletterd. Vaak wrappen we auto’s en busjes als deze niet dezelfde kleur hebben, om ze een identieke uitstraling te geven. Dat was bij Kaltenbach niet noodzakelijk. Beide busjes hebben we beletterd met een gedeeltelijke full colour wrap. Deze wrap is contour gesneden en hebben we voorzien van een glans laminaat.

Waarom een laminaat?

Een laminaat wordt vaak gekozen, omdat het de print extra beschermt tegen invloeden van buitenaf. Een andere reden om een laminaat te kiezen is dat het de belettering wat extra uitstraling geeft. Bij ons kunt u kiezen uit een glans of mat laminaat. Wilt u uw bedrijfsauto’s beletteren? Neem contact met ons op.

Over Kaltenbach

Kaltenbach is in 1887 opgericht door Julius Kaltenbach. Hij is in Duitsland begonnen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een multinational met 22 kantoren verspreid over de wereld en 10 dochterondernemingen. Kaltenbach levert allerlei soorten machines, zoals bandzaagmachines, cirkelzaagmachines, verfsystemen, boormachines, freesmachines, lasrobots. Deze leveren ze aan allerlei sectoren, waaronder de auto-industrie, meubelfabrieken, scheepbouwers, staalhandel, et cetera.

0