Autobelettering Brusche Elektrotechniek

Autobelettering Brusche Elektrotechniek

Dit bedrijfsbusje van Brusche Elektrotechniek hebben wij voorzien van een full colour print, gecombineerd met snijteksten. Over de full colour print hebben we een glans laminaat aangebracht. Een laminaat beschermt de print tegen alcoholhoudende vloeistoffen en olie. Bovendien geeft het een luxere uitstraling.

Ook een belettering?

Wilt u ook uw bedrijfsauto(‘s) laten beletteren? Stuur een e-mail naar info@jazet.nl of bel 0546 – 53 95 54. Nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd maken we een ontwerp. Bent u daar tevreden over dan gaan we voor u aan de slag om de belettering te maken en te plakken.

Over Brusche Elektrotechniek

Bij Brusche Elektrotechniek in Almelo is opgericht in 1957. Bij hen kunt u terecht voor allerlei elektrotechnische werkzaamheden en installaties. Daarnaast leveren ze ook branddetectie-, camera en beveiligingssystemen en houden ze zich bezig met het automatiseren van besturingssystemen en productieomgevingen. Ook bieden ze advies, onderhoud, service en beheer. Wilt u meer weten over hun werk? Bezoek de website www.brusche.nl.

0