Frame
Aluminium frame met peesdoek
Frame

Aluminium frame met peesdoek

Dit aluminium frame met peesdoek hebben we gemaakt voor een klant van ontwerpbureau Ferz. Het voordeel van dit systeem is dat u het doek gemakkelijk kunt verwisselen. Dat komt omdat het rondom een platte siliconen pees heeft. Vandaar dat het materiaal peesdoek heet.

Geschikt voor veel toepassingen

De aluminium frames en de doeken kunnen in allerlei maten worden gemaakt. Dit product is geschikt voor meerdere doeleinden. U kunt het gebruiken op beurzen, congressen en evenementen. Ook is het geschikt voor in een interieur. U kunt het bedrijfsmatig gebruiken, maar ook in uw eigen huis.

Verschillende mogelijkheden

De doeken kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Het kan opgehangen worden aan de wand of aan het plafond. Het is ook mogelijk om er pootjes onder te laten maken. Dan kunt u het staand gebruiken. In dat geval kan er ook aan beide zijdes doek worden aangebracht.

Aluminium frame met peesdoek bestellen?

Wij maken elk frame met doek op maat voor u. Hebt u interesse in dit product? Stuur een e-mail naar info@jazet.nl. Zoekt u een ander product voor op een beurs, congres of evenement? Kijk dan eens op de pagina Beursproducten.

0