Temminghoff
Temminghoff

Autobelettering Serviceauto Temminghoff

Autobedrijf Temminghoff is een onderneming waarin de jarenlange ervaring van de medewerkers in de automotive sector heeft geleid tot een modern allround autobedrijf waar u terecht kunt met al uw vragen op autogebied. Hetgeen ze willen uitdragen is wat de huisstijl en het bedrijfslogo uitstraalt, de persoonlijke en unieke benadering.

Het aanbod kenmerkt zich door jong gebruikte auto’s aan te bieden in een net wat completere uitvoering, met bijzondere opties of specifieke motorinhoud. Zowel voor de aankoop van uw nieuwe of jonge auto, als voor onderhoud, leasing, financiering of styling bent u bij ze aan het juiste adres. Ook gaan zej graag voor u op zoek via hun (inter-)nationale netwerk naar een specifieke auto.

Ze spiegelen ons aanbod dagelijks aan de markt en zijn zeer actief op het gebied van in- en verkoop, waarbij het motto is dat de prijs-kwaliteit in de juiste verhouding moet zijn. Internet speelt een zeer belangrijke bij de verkoop van auto’s, waarbij één van de belangrijkste zoekcriteria voor potentiële kopers het vinden van net die specifieke auto tegen de scherpste prijs is geworden. Daarop hebben ze als bedrijf ingespeeld. U kunt bij ze kiezen voor een full service prijs inclusief afleveringsbeurt, 6 tot 12 maanden Autotrust garantie tegen de scherpste prijs of gewoon voor de scherpste meeneemprijs, in een informele, maar professionele sfeer.

0