Zo beschermt u binnen uw bedrijf of organisatie mensen tegen corona

 In Overige producten, Relatiegeschenken

Na de meivakantie gaan de basisscholen en kinderdagverblijven weer open. Dat betekent dat basisscholen en kinderdagverblijven nu maatregelen moeten nemen, zodat kinderen straks weer veilig naar school of naar de opvang kunnen, dat het personeel zonder gevaar kan werken en dat ouders niet het risico lopen besmet te raken met corona op moment dat ze hun kinderen wegbrengen of ophalen. Werkt u op een basisschool of kinderdagverblijf? Wij hebben verschillende producten die kunnen helpen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze producten zijn ook handig voor bedrijven en organisaties die nog (extra) maatregelen willen nemen om medewerkers, bezoekers en/of klanten te beschermen. Wij hebben ook een aantal aanbiedingen.  

Kant-en-klare corona stickers

Wij hebben zes standaard corona stickers in ons assortiment die u op allerlei ondergronden kunt plakken: 

  • Rechthoekige stickers met de tekst a.u.b. afstand houden. Deze zijn in geel en rood verkrijgbaar. 
  • Ronde stickers met de tekst a.u.b. afstand houden. Deze zijn in geel en rood verkrijgbaar. 
  • Een sticker met geen handen schudden. 
  • Een sticker met niezen in elleboog. 

Deze stickers kunt u rechtstreeks via de website bestellen. We hebben ook een voordeelset, dan krijgt u 6 rechthoekige (gele) stickers en 3 ronde (gele) stickers met a.u.b. afstand houden, 1 sticker met geen handen schudden en 1 sticker met niezen in elleboog. Voor deze 11 stickers betaalt u nu maar 50 euro ex. btw. in plaats van van 64 euro ex. btw. Deze actieset kunt u ook direct via de website bestellen. Wilt u op maat gemaakte stickers bestellen? Neem contact op met een van onze medewerkers. 

corona stickerscorona stickers

Veiligheidsschermen met bedrukking

Soms is het niet mogelijk om anderhalve meter afstand te houden. U kunt dan een plexiglasscherm plaatsen. Wij hebben vier verschillende maten. Deze schermen zijn inclusief voetjes en standaard bedrukking. Op de bedrukking staan de belangrijkste coronamaatregelen. Wij hebben een aanbieding: voor 130 euro ex. btw. krijgt u 1 veiligheidsscherm en 11 corona stickers. Normaal betaalt u daar 149 euro ex. btw. voor. Wilt u een andere maat scherm of wilt u een andere opdruk? Neem contact op met een van onze medewerkers. 

veiligheidsscherm

Veiligheidshesje met tekst afstand houden

Voor de veiligheid van uw medewerkers hebben wij een veiligheidshesje met daarop de tekst Houd minimaal 1,5 meter afstand! Dit type hesje kost 7,50 euro ex. btw. per stuk. Als u dit hesje wilt bestellen, zit u niet vast aan een minimale of maximale afname. Het hesje kan gewassen worden. U bestelt dit hesje gemakkelijk online. Op onze website hebben we ook andere veiligheidsvesten. Bij die vesten is de bedrukking niet inbegrepen, maar kunt u ze tegen een meerprijs laten bedrukken. 

veiligheidsvest

Banners corona maatregelen

We hebben drie rolbanners waarmee u mensen kunt attenderen op de corona maatregelen. De banners zijn aan een kant bedrukt. De banners hebben een standaard opdruk. De eerste is met de algemene maatregelen, zoals hoesten en niezen in elleboog, 1,5 meter afstand houden en vaker je handen wassen. De tweede is speciaal voor winkels. Daarop staat bijvoorbeeld dat je zoveel mogelijk contactloos moet betalen, het liefst alleen boodschappen moet doen en afstand moet houden van het personeel. Op de derde staat dat je 1,5 meter afstand moet houden. Wil je een rolbanner op maat laten maken? Dat kan ook. Neem hiervoor contact met ons op.

banner corona maatregelen

Automatische dispenser 

Voor bij de ingang van uw bedrijf of organisatie hebben wij deze automatische dispenser. Hiermee kunnen klanten of bezoekers hun handen bij binnenkomst desinfecteren. De dispenser wordt geleverd inclusief vier vullingen. Dat is in totaal bijna 12.000 doseringen. Bovenop de dispenser zit een A4-kliklijst, waarin u klanten of bezoekers kunt informeren over de geldende regels binnen uw bedrijf of organisatie of de algemene maatregelen rondom corona. Doordat u de kliklijst gemakkelijk open en dicht kunt doen, kunt u zelf de informatie vervangen. Een losse dispenser kost 429 euro ex. btw. Bestelt u onze voordeelset, dan ontvangt u 1 dispenser, 3 veiligheidshesjes, 1 veiligheidsscherm en 11 corona stickers voor 499 euro ex. btw. in plaats van 600 euro ex. btw. Deze dispenser kan uiteraard ook op andere plekken waar handen desinfecteren gewenst is worden neergezet.

dispenser

Corona: andere nuttige artikelen

Een overzicht van alle producten in dit artikel vindt u hier. We hebben al eerder een blog geschreven over producten die handig zijn tijdens de coronacrisis. Daarin staan ook een aantal producten die niet in dit artikel staan, zoals handgels, schoonmaakdoekjes en een digitale handdesinfectie display. Meer informatie over deze producten vindt u in het blog Verspreiding van het coronavirus vermindert u met deze producten. Ook hebben we een aantal artikelen waarmee u thuis kunt sporten. In het blog Zo blijft u fit tijdens de coronacrisis kunt u daar meer over lezen. Heeft u een vraag over een van de genoemde producten? Of wilt u een product op maat bestellen? Neem contact met ons op via info@jazet.nl of 0546 – 53 95 54

 

0
coronavirusbereikbaarheid