Autobelettering Hoveniersbedrijf Deeterink
Autobelettering Hoveniersbedrijf Deeterink
Autobelettering Hoveniersbedrijf Deeterink

Autobelettering Hoveniersbedrijf Deeterink

Voor Hoveniersbedrijf Deeterink hebben we deze bus en pick-up beletterd. De belettering is ontworpen door Waanders Ontwerp. Het bijzondere aan deze belettering is dat we naast snijteksten transparant carwrap vinyl hebben gebruikt, dat we full colour bedrukt hebben. Daardoor komt deze belettering goed tot zijn recht. Bent u ook op zoek naar een mooie belettering? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt uw belettering aanvullen door uw autoruiten te laten blinderen. Of kies voor een carwrap in plaats van een belettering. Dit is bijvoorbeeld handig als niet al uw bedrijfsauto’s dezelfde kleur hebben.

Over Hoveniersbedrijf Deeterink

Bij Hoveniersbedrijf Deeterink in Markelo kunt u terecht voor tuinontwerp, tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud. U kunt bij hen een onderhoudscontract afsluiten of ze inhuren voor een eenmalige klus. Zowel bedrijven als particulieren behoren tot hun klantenkring. U kunt ze inhuren voor werkzaamheden als een gazon aanleggen, grasmaaien, snoeiwerk, et cetera, Ook kunt u bij hen spullen kopen, zoals graszoden, mest, zand en tuinaarde. Op hun website vindt u meer informatie.

Over Waanders Ontwerp

In dit geval is het ontwerp van de belettering gemaakt door Waanders Ontwerp uit Goor. Waanders Ontwerp is een designstudio, waar u terecht kunt voor zowel grafisch ontwerp als digitaal ontwerp. Meer weten? Bezoek de website www.waandersontwerp.nl. Overigens kunnen wij het ontwerp voor uw belettering ook zelf maken.

0