Overzicht COVID-19 preventie artikelen

 In Overige producten, Relatiegeschenken

COVID-19 is ons land voorlopig nog niet uit. Omdat het aantal besmettingen de laatste weken steeds opliep, zijn een aantal maatregelen weer verscherpt. Wij hebben veel producten die u kunnen helpen de verspreiding van het coronavirus in uw bedrijf of organisatie tegen te gaan. Hieronder vindt u een overzicht van onze COVID-19 preventie artikelen per categorie.

Verschillende desinfectiemiddelen

Regelmatig je handen wassen en ontsmetten is een van de adviezen die het RIVM heeft opgesteld. Daarvoor verkopen wij allerlei desinfectiemiddelen. Wij hebben losse flesjes die je mee kunt nemen tot desinfectiezuilen die u bij de ingang van uw bedrijf of organisatie neer kunt zetten. De meeste van deze producten kunt u direct online bestellen via onze website en webshop. Ook hebben we een automatische dispenser met een digitaal display. Deze is alleen verkrijgbaar via onze medewerkers. Als u hier interesse in heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@jazet.nl of tijdens kantooruren bellen naar 0546 – 53 95 54. Meer informatie over deze automatische dispenser, vindt u in het blog Verspreiding van het coronavirus vermindert u met deze producten. Daarnaast hebben we verschillende schoonmaakproducten voor bijvoorbeeld smartphones en andere beeldschermen.

handgeldesinfectiezuilschoonmaakset smartphone

Nieuw in assortiment: multifunctionele sterilisator

We hebben ook een nieuw artikel op het gebied van desinfectie: een multifunctionele UV-C-sterilisator. Deze sterilisator elimineert tot 99,9 procent van de bacteriën op objecten die in het apparaat worden geplaatst. Dit apparaat is onder andere geschikt voor mobiele telefoons en gezichtsmaskers en heeft twee verschillende reinigingsprogramma’s. De sterilisator is ook handig voor bedrijven. In de horeca en cultuursector kunt u hiermee bijvoorbeeld de pennen die mensen gebruikt hebben om hun persoonsgegevens te noteren ontsmetten.

multifunctionele UV-C-sterilisator

Gezichtsbescherming en mondkapjes

Een methode om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het dragen van gezichtsbescherming. Wij hebben schermen die het complete gezicht beschermen en gewone mondkapjes. De gewone mondkapjes zijn niet geschikt voor de zorgsector. Wel zijn ze geschikt voor andere situaties waarbij het dragen van een mondkapje aan te raden of zelfs verplicht is, zoals in het openbaar vervoer en in drukke winkelgebieden. We verkopen mondkapjes voor eenmalig gebruik en wasbare exemplaren. U vindt de mondkapjes en gezichtsbeschermers in onze webshop en op onze website.

gezichtsmaskermondkapje wasbaarmondkapjes verlengermondkapjes wegwerp

Allerlei soorten veiligheidsschermen

Bij kassa’s en andere balies wordt veel gewerkt met veiligheidsschermen om de gezondheid van medewerkers en klanten te beschermen. We hebben zeven verschillende standaard schermen. Deze kunt u direct via onze website bestellen. Ook is het mogelijk om een scherm op maat te laten maken. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers via info@jazet.nl of 0546 – 53 95 54.

veiligheidsscherm covid-19veiligheidsschermen corona

Veiligheidshesjes: kant-en-klaar en op maat gemaakt

Het is inmiddels een vertrouwd gezicht: winkelpersoneel dat veiligheidshesjes draagt met daarop de tekst 1,5 meter afstand houden. Ook op andere drukke plaatsen worden dit soort hesjes door het personeel gedragen. Wij hebben een kant-en-klaar hesje dat u direct via de website kunt bestellen. Hier staat al een waarschuwingstekst op. Via onze webshop kunt u ook veiligheidshesjes bestellen. Deze worden dan voor u op maat gemaakt. Bij een type krijgt u momenteel een bedrukking over afstand houden er gratis bij. Op onze site vindt u de voorwaarden van deze actie.

veiligheidsvest

Communicatiemiddelen zoals stickers en rolbanners

Het is belangrijk mensen te informeren over de algemene coronamaatregelen en over de maatregelen die binnen uw bedrijf of organisatie van belang zijn. Daarom kunt u bij ons terecht voor verschillende communicatiemiddelen. Stickers worden hiervoor veel gebruikt. Bij ons kunt u terecht voor kant-en-klare coronastickers. Deze kunt u direct via de website bestellen. Wilt u op maat gemaakte stickers hebben? Neem contact op met een van onze medewerkers. Andere communicatiemiddelen die gebruikt worden om mensen te informeren zijn rolbanners en informatieborden. We hebben een aantal kant-en-klare rolbanners, afgestemd op een aantal veelvoorkomende situaties. Deze rolbanners kunt u via de site bestellen. Voor banners en borden op maat kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

sticker houd afstandsticker houd afstandcorona stickerssticker geen handen schuddenbanner corona maatregelen

Overige COVID-19 preventie artikelen

Naast bovengenoemde artikelen hebben we nog een aantal andere artikelen die u kunnen helpen de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo hebben we een handvrije deuropener, clean hands sleutelhangers en touchscreen pennen. Al deze middelen verkleinen de kans op verspreiding van COVID-19, omdat u niets met uw handen hoeft aan te raken. Ook hebben we antibacteriële pennen. Deze pennen bevatten speciale antibacteriële additief zink-ionen, waardoor bescherming bieden tegen 99 procent van de bacteriën.

handvrije deuropenerclean hands sleutelhangertouchscreen pen

Voordeelsets en meer informatie

Wilt u geld besparen? Bestel dan een van onze voordeelsets. Daarin zitten onder andere stickers. Deze voordeelsets kunt u via onze website bestellen.  Ook hebben we op in onze webshop een pagina met daarin alle corona preventie artikelen die u via de webshop kunt bestellen. Wilt u meer weten? Lees een van onze eerdere blogs over corona of neem contact op met een van onze medewerkers via info@jazet.nl of 0546 – 53 95 54.

voordeelset corona    voordeelset corona    voordeelset corona

0
corona preventie artikelenartikelen herfst