Nieuwe corona preventie artikelen

 In Overige producten, Relatiegeschenken

We hebben weer verschillende corona preventie artikelen aan ons assortiment toegevoegd. Zo hebben we verschillende corona reinigings- en verzorgingssets, een clean hands sleutelhanger en antibacteriële pennen. Uiteraard kunt u bij ons ook nog steeds andere corona preventie artikelen kopen, zoals mondkapjes, handgel, veiligheidsschermen en veiligheidshesjes.

Corona reinigings- en verzorgingssets

We hebben vijf corona reinigings- en verzorgingssets. Deze zijn geschikt voor verschillende doeleinden.

  • We hebben twee algemene sets, die een aantal herbruikbare mondmaskers en handgel bevat. Deze sets zitten verpakt in een tasje, zodat u het gemakkelijk mee kunt nemen.
  • We hebben een set voor in de auto. Daarin zit handgel, een zonnebril en pepermuntjes. Ook dit is verpakt in een handig tasje
  • We hebben een set voor de zomer. Deze is ook handig als u op vakantie gaat. In deze set zitten vijf herbruikbare mondmaskers, twee flesjes handgel, zonnebrandcrème, een zonnebril en drie reistasjes voor het organiseren van uw koffer of reistas.
  • We hebben een set voor de smartphone. Deze bevat een flesje handgel, reinigingsspray en een microvezeldoekje om je telefoon mee schoon te maken en een tasje om u smartphone in te doen, zodat deze beschermd is tegen stof en water. Ook hebben we gewone schoonmaaksets voor beeldschermen van telefoons en tablets.

U vindt al deze sets op onze website. De tasjes waarin deze sets zitten kunnen bedrukt worden en zijn leverbaar in wit en zwart. De set voor de zomer is leverbaar in zes verschillende kleuren. Deze setjes zijn ook leuk om cadeau te geven.

corona reinigingssetcorona vakantiesetcorona reinigingssets

Clean hands sleutelhanger

De clean hands sleutelhanger is een sleutelhanger waarmee u in openbare ruimtes deuren kunt openen zonder dat u de klink aan hoeft te raken. Ook kunt u deze gebruiken om knoppen in te drukken, zoals bijvoorbeeld in de lift of van touchscreens en pinautomaten. Zo verkleint u de kans op besmetting met het coronavirus. De sleutelhanger is gemaakt van aluminium en is leverbaar in vier kleuren. Ook kunt u deze laten bedrukken. Wij hebben ook een handvrije deuropener. Deze kunt u op de klink maken. Handig voor bedrijven en organisaties waar veel mensen door dezelfde deur moeten.

corona sleutelhangerhandvrije deuropener

Antibacteriële pennen

Via pennen kunnen bacteriën verspreid worden. Vooral als meerdere mensen dezelfde pen gebruiken. Wij hebben verschillende soorten pennen in ons assortiment waarmee u dat kunt voorkomen. Doordat deze pennen het speciale antibacteriële additief zink-ionen bevatten, bieden ze bescherming tegen 99 procent van de bacteriën. Deze pennen voldoen aan de norm ISO 22196 en zijn ideaal voor onder andere de zorgsector, scholen, horeca en publieke instellingen. Deze pennen zijn leverbaar in verschillende kleuren en kunnen worden voorzien van bedrukking naar keuze.

 pennen antibacterieel

Handgel

We verkopen al maanden allerlei soorten handgel. Zo hadden we al handgel van het merk TravelTop in flesjes van 35 en 50 ml. Nu hebben we ook 100 ml. Handig voor grootverbruikers. Ook hebben we nog een 100 ml fles van Maxilia. Zoekt u nog grotere verpakkingen? Bestel dan onze 500 ml fles. Deze 500 ml fles is zonder bedrukking. De andere kunt u allemaal wel laten bedrukken.

handgelhandgel

Mondkapjes

Inmiddels zijn mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht. Ook op andere plaatsen waar 1,5 meter afstand houden niet altijd lukt worden mondkapjes aangeraden. Wij hadden al verschillende mondkapjes en een gezichtsmasker in ons assortiment. We hebben nu ook mondmaskers die verpakt zijn in een beschermdoosje. Zo kunnen de mondkapjes niet in aanraking komen met besmette oppervlaktes. Ook hebben we twee geschenkdozen met daarin drie herbruikbare gezichtsmaskers. De dozen kunt u laten bedrukken. Zo heeft u niet alleen een leuk, maar ook nog nuttig cadeau om weg te geven. Vindt u het vervelend om de touwtjes van achter uw oren te hebben? Daarvoor hebben wij dé oplossing: de mondkapjesverlenger. Deze is alleen leverbaar op aanvraag. Stuur hiervoor een mail naar info@jazet.nl.

mondkapjesgeschenkdoos mondkapjes

Veiligheidsschermen

We verkochten al plexiglasschermen om besmetting met corona te voorkomen. Deze kunt u ophangen of neerzetten. We hebben nu ook een verrolbaar scherm en een transparante rolbanner. Het verrolbare scherm is een plexiglasscherm dat is voorzien van wieltjes. De rolbanner kunt u helemaal inklappen. Deze schermen zijn handig als u een scherm zoekt dat u makkelijk aan de kant kan zetten of alleen tijdelijk een scherm nodig hebt.

  veiligheidsschermen corona

Andere corona preventie artikelen

De meeste corona preventie artikelen vindt u op onze website. Ook hebben we nog een aantal kant-en-klare producten. Het voordeel van deze artikelen is dat er meestal geen minimum aantal geldt, zoals bij ons gewone assortiment vaak wel het geval is. Op ons blog hebben we al vaker aandacht besteed aan corona preventie artikelen. Heeft u een vraag? Wilt u een product op maat laten maken? Of zoekt u een product en kunt u het op onze website niet vinden? Neem contact met ons op.

0
Mondkapjes e.a. artikelenoverzicht COVID-19 preventie artikelen