Spandoek Leger Des Heils

Spandoek Leger des Heils

Voor een van de locaties van het Leger des Heils hebben we dit spandoek gemaakt. Op het spandoek staat de slogan van de organisatie ‘Samenleven doe je dus niet alleen’. Het doek is gemaakt van frontlit (pvc). Dit is een stevig doek, wat toch niet te duur is.

Voordelen frontlit

Frontlit is geschikt voor binnen en buiten. Een ander voordeel van dit materiaal is dat het brandvertragend is. Ook kan het in hoge resolutie beprint worden, waardoor teksten ook vanaf een afstand goed te lezen zijn. Het spandoek zit in een buizenframe, dat weer aan de muur is bevestigd.

Andere werkzaamheden

Voor het Leger des Heils hebben we meer werkzaamheden verricht. Zo hebben we een gevelreclame gemaakt en opgehangen, een aantal auto’s gewrapt en een vrachtwagen beletterd.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils bestaat al meer dan honderd jaar en biedt allerlei soorten zorg. Zo helpen ze daklozen en verslaafden. Bieden ze hulp bij de opvoeding van kinderen. Ook ondersteunen ze mensen bij het vinden van werk of andere zinvolle daginvulling. Daarnaast zamelen ze kleding in. De in 2007 overleden majoor Bosshardt is Nederlands bekendste heilsoldaat. In Amsterdam heeft de organisatie een eigen museum.

0