Lichtreclame Confident Haarzorg
Lichtreclame Confident Haarzorg
Lichtreclame Confident Haarzorg

Lichtreclame Confident Haarzorg

Voor Confident Haarzorg in Enschede hebben we in samenwerking met Studio MAD deze lichtreclame geplaatst, gemaakt van acrylaat. De inwendige ledverlichting zorgt voor een chique uitstraling, ook als het donker is. De letters zijn rechtstreeks op de muur aangebracht. De ramen hebben we voorzien van een frosted folie dat beprint is met uv.

Over Confident Haarzorg

Bij Confident Haarzorg kunt u terecht als u last heeft van extreem veel haaruitval, dunner wordend haar, inhammen en andere vormen van kaalheid. Bij hen kunt u terecht voor allerlei cosmetische behandelingen, maar ook voor haarstukken en pruiken. Ook verkopen ze allerlei vormen van hoofdbedekking indien u tijdelijk kaal bent door bijvoorbeeld bestraling of chemotherapie. Indien nodig declareren ze direct bij uw zorgverzekering.

Over Studio MAD

Studio MAD is een film-, animatie- en ontwerpstudio. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van videoproducties, 2D- en 3D-animaties, grafisch werk en websites. Zo maken ze onder andere bedrijfsfilms, interactieve films, tv-commercials en promotiefilms.

0