Belettering auto's kentekenloket
Belettering auto's kentekenloket
Belettering auto's kentekenloket
Belettering auto's kentekenloket
Belettering auto's kentekenloket

Autobelettering Brezan Automaterialen

Mede dankzij de populariteit van occasionsites worden er op dit moment, tussen consumenten onderling, bijna één miljoen auto’s verkocht.

Het overschrijven van een kenteken is voor veel consumenten een bijzonder moment waarbij u aanvullende producten, diensten of acties kunt aanbieden. Wat dacht u van een aankoopkeuring, check op tellerstanden, diagnoserapport of kortingsbon voor een APK-keuring?

Een RDW Kentekenloket is een fysieke plaats waar burgers en bedrijven voertuigen kunnen overschrijven, schorsen en schor- singen kunnen beëindigen. De medewerker zet het voertuig op naam en geeft de nieuwe eigenaar – als alles in orde is – een tenaamstellingsverslag.Hoewel autobedrijven met een RDW erkenning Tenaamstelling Voertuig bij de verkoop van een nieuw voertuig de tenaamstelling zelf kunnen uitvoeren, spelen autobedrijven bij de verkoop van een voertuig tussen consumenten onderling geen enkele rol.

Met een eigen RDW Kentekenloket komt daar verandering in. Consumenten kunnen dan ook bij u terecht voor een Tenaamstelling Voertuig.

Meer weten? Bezoek dan de website Kentekenloketworden.nl of neem contact op met uw Brezan verkooppunt.

0